Tecno MMG COM0800.80.5438

Certificari

Procedurile reprezinta o parte integranta a activitatii companiei TECNO si au fost dezvoltate si implementate pe parcursul anilor. Compania TECNO si-a documentat toate procedurile intr-un manual special, pentru uz intern, toti operatorii fiind obligati sa respecte aceste proceduri in timp ce isi desfasoara activitatea. Aceasta implica definirea metodelor de lucru, a metodelor de control si a responsabilitatilor. Mai inseamna si faptul ca fiecare lucrare este monitorizata in fiecare etapa prin intermediul unor verificari periodice, care se desfasoara cel puţin o data pe luna.

Pe baza certificarii UNI EN ISO 9001: 2000, compania TECNO garanteaza fiabilitatea produselor şi serviciilor prin eforturi constante de dezvoltare de solutii tehnologice noi, mai sigure, si de asigurarea a unei calitati si mai bune, apeland la serviciile furnizorilor de componente de tnalta calificare si, daca este posibil, certificati.
Compania TECNO supravegheaza proiectarea echipamentelor si a lifturilor prin controale, validare şi instalare si apoi asigura serviciile post-vanzare necesare (serviciul pentru ascensoare, modernizari si modificari in lumina experientei dobandite si a utilizarii ascensoarelor).
Contactati-ne pentru mai multe detalii
Tel. verde
 0800.80.5438

TECNO SOLUTII